Aanschaf

Voor elke kat een oplossing

Aanschaf

Steeds vaker nemen mensen contact met mij op als ze van plan zijn om voor het eerst een kat aan te schaffen óf om er een kat bij te nemen. Het is heel belangrijk om vooraf te bedenken wat nu eigenlijk het beste past bij je situatie. Heb je kinderen? Wat verwacht je van de kat? Mag de kat naar buiten? Wil je zeker weten dat je een kat of kitten kiest die bij je past en precies weten hoe je je nieuwe huisgenoot het beste in huis introduceert? Laat het me weten en ik help je. Ook vragen over wat je nu in huis nodig hebt en hoe je je kat het beste verzorgd komen aan bod.

In dit traject zorgen we er samen voor dat jij en je nieuwe huisgenoot matchen!

Altijd spannend: Een tweede kat erbij. Hoe gaan ze met elkaar om? En vooral; hoe moeten wij reageren? Wij als onervaren katten mama en papa met veel onzekerheid toch de keuze gemaakt! Via het asiel kregen we het nummer van Leonie. En dat heeft ze geweten! Smorgens, s’ middags en s’ avonds! Niks is teveel en altijd even vriendelijk en snel qua reactie.

Ik was bang dat het niet zou lukken, maar door de tips van Leonie hebben we nu twee katers die niks meer apart doen. Ze eten, slapen en plassen samen. Super om te zien. Bedankt! Je hebt ons echt geholpen.

Janneke

Boef en Red, Eindhoven

 

 

Vraag nu een consult aan