Agressie

Voor elke kat een oplossing

Agressie

Agressie bij katten is onderdeel van hun natuurlijke gedragsrepertoire. Het is dus normaal dat katten zo nu en dan agressie vertonen naar andere katten. Als agressie dagelijks voorkomt en zich richt naar andere dieren en/of mensen/kinderen dan wordt het problematisch. Is dit het geval dan is het zaak om te gaan onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt en waarom de kat dit gedrag laat zien. Gedragingen van agressie zijn o.a.: fixeren (staren), blazen, sissen, grommen, bijten, uithalen met voorpoten, spugen en janken.

Veel van de agressie problemen kunnen opgelost worden!

Ik wil je nogmaals erg bedanken voor je adviezen ivm Maui zijn blazen, angstige en indrukwekkende gedrag. Ik merk de afgelopen dagen een WERELD van verschil!! Hij kroelt, loopt nieuwsgierig heen en weer, laat zich aaien, komt zelfs af en toe op schoot(!!), en ik voel me steeds meer op mijn gemak bij hem. Het belonen zorgt er voor dat hij nieuwe dingen probeert, zoals nieuwe kamers/ plekjes verkennen en ik kan hem zo uit mijn buurt halen als hij teveel in mijn buurt komt. Ook door hem niet in de ogen aankijken werkt goed, en ik merk verbetering in het contact met hem. Ik weet dat het nog wat vroeg is om gelijk te juigen, maar ik ben super blij met wat ik al bereikt heb en ben benieuwd wat de toekomst ons brengt.
Echt super bedankt!
Kater Maui

Eindhoven

Leonie weet waar ze het over heeft. Ze heeft de missie om mensen hun verantwoordelijkheid te laten nemen als ze eenmaal een kat hebben aangeschaft. Met haar enthousiasme en kennis kan zij veel mensen en katten helpen om het samen heel erg leuk te hebben en katten niet te dumpen of naar een asiel te brengen.

Dierenopvangcentrum De Doornakkers werkt graag samen met CatXpert!

Dierenopvangcentrum De Doornakkers

Eindhoven

 

 

Vraag nu een consult aan