Workshops

Voor iedereen die wil leren

Workshops

CatXpert verzorgt workshops en presentaties voor grote en kleine groepen. Altijd op maat gemaakt en gericht op de vraag van de groep. De deelnemers/ opdrachtgever is verzekerd van een professionele, persoonlijke invulling van hetgeen overeengekomen is waarbij er ten alle tijden voldoende ruimte is voor vragen en interactie. Centraal staat: op een leuke manier leren waarbij gebruik wordt gemaakt van veel beeld en filmmateriaal. Wil je graag meer te weten komen over het gedrag van de kat, zijn omgeving en hoe je hier zelf invloed op hebt? Laat het me weten en ik help je!

Leren is leuk en het is mijn streven om zoveel mogelijk informatie te delen!

Ik wil je nogmaals erg bedanken voor je adviezen ivm Maui zijn blazen, angstige en indrukwekkende gedrag. Ik merk de afgelopen dagen een WERELD van verschil!! Hij kroelt, loopt nieuwsgierig heen en weer, laat zich aaien, komt zelfs af en toe op schoot(!!), en ik voel me steeds meer op mijn gemak bij hem. Het belonen zorgt er voor dat hij nieuwe dingen probeert, zoals nieuwe kamers/ plekjes verkennen en ik kan hem zo uit mijn buurt halen als hij teveel in mijn buurt komt. Ook door hem niet in de ogen aankijken werkt goed, en ik merk verbetering in het contact met hem. Ik weet dat het nog wat vroeg is om gelijk te juigen, maar ik ben super blij met wat ik al bereikt heb en ben benieuwd wat de toekomst ons brengt.
Echt super bedankt!
Kater Maui

Eindhoven

Leonie weet waar ze het over heeft. Ze heeft de missie om mensen hun verantwoordelijkheid te laten nemen als ze eenmaal een kat hebben aangeschaft. Met haar enthousiasme en kennis kan zij veel mensen en katten helpen om het samen heel erg leuk te hebben en katten niet te dumpen of naar een asiel te brengen.

Dierenopvangcentrum De Doornakkers werkt graag samen met CatXpert!

Dierenopvangcentrum De Doornakkers

Eindhoven

Altijd spannend: Een tweede kat erbij. Hoe gaan ze met elkaar om? En vooral; hoe moeten wij reageren? Wij als onervaren katten mama en papa met veel onzekerheid toch de keuze gemaakt! Via het asiel kregen we het nummer van Leonie. En dat heeft ze geweten! Smorgens, s’ middags en s’ avonds! Niks is teveel en altijd even vriendelijk en snel qua reactie.

Ik was bang dat het niet zou lukken, maar door de tips van Leonie hebben we nu twee katers die niks meer apart doen. Ze eten, slapen en plassen samen. Super om te zien. Bedankt! Je hebt ons echt geholpen.

 

Janneke

Boef en Red

Vraag nu een consult aan